Kasten vol schuldgevoel

Some content on this page was disabled on 5 April 2018 as a result of a DMCA takedown notice from BV Weekbladpers. You can learn more about the DMCA here:

https://en.support.wordpress.com/copyright-and-the-dmca/

Dit bericht werd geplaatst in 9. Java Post. Bookmark de permalink .

3 reacties op Kasten vol schuldgevoel

 1. Heerlijke Gordiaanse knoop

 2. leogerritsen zegt:

  Hou een ceremonie met alle vertegenwoordigers.
  Verbrand alles, maak een tekst op waarin verteld wordt waar we afscheid van nemen. Begraaf symbolisch voor hen die willen begraven, etcetera.
  Nodig ieder tot een nieuw begin.
  Verwacht niet dat eenieder dit aksepeert, dat is niet realistisch.

 3. DP Tick zegt:

  Dit artikel extreem belangrijk voor mij.Mijn vrouw Gusti Yulianitha is afstammeling vd laatste regerende sultan v Banjarmasin.Wij hebben ook contact met de huidige sultan v Banjarmasin. De chief Demang Lehman had de Nederlandse regering verraden,ondanks een afspraak met hen.Daarom kwamen veel mensen om waarom hij na zijn gevangenneming ter dood werd veroordeeld.Na zijn executie werd om antropologische redenen zijn hoofd naar Leiden gezonden. Die is later door een archeologische studenten groep uit Yocjakarta in het anatomische museum in Leiden gevonden.Heel toevallig is een oude klasgenoot v mij 1 vd leiders gewest in Leiden,doch hij raaddee mij verder spiten af,daar dat net als met dat hoofd v die Ghanese koning veel susah zou veroorzaken.Daar kwam het wel op neer.Demang Lehman is een held in Banjarmasin.Ik vindt dat zijn hoofd/schedel in Indonesie hoort,waardoor zijn lichaam weer compleet is.Ik zou het heel fijn vinden om met de makers v dit artikel in contact te komen.Hoogachtend: DP Tick Mijn facerbook is Donald Tick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s